Afspraken


We werken uitsluitend op afspraak. Afspraken kunnen gemaakt worden

  • via de website
  • telefonisch van 8u - 12u30 op het nummer 09/330.03.01

Patiënten die nog geen dossier hebben in onze praktijk maken hun eerste afspraak best telefonisch.

U kan bij alle artsen betalen met Bancontact.


Een consultatie neemt ongeveer een kwartier in beslag. Komt u met meerdere personen, maak dan een afspraak voor meerdere personen. Denkt u meer tijd nodig te hebben (bv. uitgebreid probleem, preoperatief onderzoek, onderzoek voor een levensverzekering), maak dan telefonisch een afspraak zodat we meer tijd kunnen voorzien. Zo kunnen we de vertraging voor anderen beperkt houden.


Kan u een gemaakte afspraak niet nakomen? Laat het ons dan tijdig (min. 1u op voorhand) weten zodat we de tijd kunnen gebruiken om andere patiënten te helpen. Voor niet tijdig geannuleerde of niet nagekomen afspraken zal er een vergoeding van 20 EUR gevraagd worden.


Wanneer u op consultatie komt verlangt u onze volle aandacht. Daarom proberen wij het telefoonverkeer te beperken. Wij vragen dan ook om op consultatie te komen voor het bespreken van resultaten of het opmaken van attesten, tenzij anders afgesproken. Op deze manier hebben wij meer tijd om dit grondig met u te bespreken en beperkt u de hinder voor de andere patiënten.